Bootcamp

Een geheel nieuw programma van 10 weken, bestaand uit leuke en afwisselende trainingen in de buitenlucht.

Trainingsdag: elke dinsdagdagavond: 18.30 -19.30 uur (04 april t/m 20 juni)

Kosten: gratis voor leden   45,- voor niet-leden (10x trainen)

Aerobics

Een leuke en voor iedereen toegankelijke manier om fit en fitter te worden. Op basis van muziek worden er oefeningen gedaan in groepsverband om de fysieke fitheid te verbeteren.

BBB (Benen Billen Buik)

Benen, billen en buik. Bij BBB worden uitsluitend deze figuurbepalende spiergroepen getraind met gebruik van verschillende materialen.

Indoor-Cycling (Spinning)

Indoor-cycling (Spinning) is een 60 minuten durende indoor fietsles. Deze les zal je conditie verbeteren en je benen, heupen en billen in vorm brengen en strakker maken. Je verbrandt veel calorieën. Je fietst op inspirerende muziek en je bepaalt zelf de intensiteit van je les.

Dance-Aerobics

Door Swingende en opzwepende dansen je conditie verbeteren, soms afgewisseld met krachttraining op muziek.

Aero-Step

Aero-Step is een eenvoudige en atletische les met een hoog pleziergehalte. Je gebruikt een verstelbare step waar je op opzwepende muziek op en af stapt. Enkele effecten die je van deze les kunt verwachten zijn het strakker worden van je billen, buik en benen. Het verbetert je conditie en de kracht in je boven- en onderlichaam neemt toe.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode met grondoefeningen voor benen, billen, buik, rug en armen vaak met behulp van een fitnessbal. Lichaamsbeheersing en een sterke, stabiele rug zijn belangrijk. Dit maakt Pilates geschikt voor vrijwel iedereen: beginners en gevorderden, maar ook mensen met rugklachten.

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en middelbare scholen. Tegenwoordig kan het gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdance stijlen, die hun oorsprong al in de jaren zeventig hadden. De leden van de streetdance groepen bij ‘De Wierde’ zijn tussen de 9 en 18 jaar oud. Voor een filmpje van deze groep klik hier.

DSC_3958